Afgelopen donderdag gaven CTS GROUP en dochterbedrijf Fulfilment Solutions een kijkje in eigen keuken tijdens de netwerkborrel van het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Deze borrel werd gecombineerd met het terugkerende evenement ‘Op bezoek bij’ van de OVHZ (Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid).

Centraal stond een rondleiding, waarbij onze enthousiaste tourgidsen de gasten in kleine groepjes via de loods en de kantoren van CTS GROUP, naar het entresol begeleidden om het unieke orderpicksysteem van FS te bekijken. Daarnaast was er natuurlijk te mogelijkheid om met medeondernemers te netwerken.

Na veel enthousiaste reacties kunnen we concluderen dat het een groot succes was!

Wilt u ook een keertje langskomen? Neem dan contact met ons op!

van businesspark4  van businesspark1

IMG_4105  van businesspark3