Uitreiking Nationale Business Succes Award

Afgelopen juni werd FS uitgeroepen tot branchewinnaar van de Fulfilment branche in de verkiezing voor de Nationale Business Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland. Hiermee werden wij ook direct genomineerd voor de hoofdprijs.

Afgelopen week was de officiële uitreiking van de NBSA. Daar waren wij natuurlijk bij! Helaas is FS niet in de prijzen gevallen. Desalniettemin zijn wij heel trots op hoe ver we zijn gekomen!

De Nationale Business Succes Award is onderdeel van het televisieprogramma ‘De Succesfactor’. In dit programma wordt de kijker geïnformeerd over succesfactoren van ondernemers: het inspelen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen en het vormgeven van persoonlijke en zakelijke visie. De toekenning van de Nationale Business Succes Award geschiedde op basis van twee rondes; een beoordeling van de Nominatie Commissie en een publieke stemronde.

Graag feliciteren wij de winnaar van de Nationale Business Succes Award 2015: ATAG Nederland.

 

 

Offerte aanvragen Contact opnemen