FS participeert in paneldiscussie WMS-dag 2016

FS participeert in paneldiscussie WMS-dag 2016

Dat de wereld van e-commerce zich continu blijft ontwikkelen hoeven we u natuurlijk niet meer te vertellen. Maar wat verandert er aan de eisen waaraan een softwaresysteem voor magazijnbeheer moet voldoen? Deze vraagt stond centraal tijdens de WMS-dag 2016, die op 12 april plaatsvond. FS was natuurlijk aanwezig!

Voor een goede uitvoering van e-commerce fulfilment is het belangrijk dat magazijnen op de juiste manier worden ingericht. Met deze reden wordt steeds meer gebruik gemaakt van mechanisering en automatisering in de loods en is het essentieel dat de Warehouse Management Software die in deze loodsen wordt gebruikt óók meegaat met deze ontwikkelingen.

Fulfilment Solutions loopt met haar revolutionaire orderpicksysteem voorop in e-commerce fulfilment en retaillogistiek. Naar aanleiding van onze ervaring met de recente ontwikkelingen op het gebied van e-fulfilment en de koppeling van automatisering, robotisering en fysieke krachten werden wijk gevraagd deel te nemen aan de paneldiscussie ‘Robotisering en de human factor in het magazijn van de toekomt’, waar aan de hand van diverse stellingen een discussie op gang werd gebracht over dit onderwerp.

Het was een interessante discussie met veel verschillende ideeën, gedachtes en suggesties en we kunnen met recht zeggen dat het een geslaagde dag was!

Offerte aanvragen Contact opnemen