Bedrijfsbezoek bij FS

Bedrijfsbezoek bij FS

Sneller, efficiënter en nauwkeuriger orderpicken, dat kunnen we bij FS onder andere dankzij onze revolutionaire orderpickmachine. Regelmatig komen er groepen ondernemers en andere geïnteresseerden langs die de machine van dichtbij aan het werk willen zien en graag meer te weten komen over de mogelijkheden van FS. Dit vertellen we natuurlijke graag!

Afgelopen dagen hebben we bezoek gehad van meerdere partijen. Op donderdag 8 november verwelkomende we een groep Canadese ondernemers.  De middag bestond uit een bedrijfspresentatie, een rondleiding door het pand en een gezellige borrel.

Op maandag 12 november kwamen er acht Chinese (business) journalisten bij ons langs. Het bezoek aan FS was onderdeel van een 6-daagse  logistieke factfinding door Nederland, waarbij ze een goed beeld krijgen van de logistieke keten. We gingen in op de laatste logistieke ontwikkelingen, de voordelen van de logistieke industrie in Nederland en hoe Nederland als gateway naar Europa kan fungeren. Natuurlijk sloten we ook deze af met een rondleiding door het pand en een kijkje bij de orderpickmachine.

 

 

Offerte aanvragen Contact opnemen