FS sponsor van Dutch Windmills

FS | Fulfilment Solutions is partner van profbasketbalteam Dutch Windmills. De specialist in e-fulfilment en retail logistiek is shirtsponsor van de nieuwkomer in de Dutch Basketball League.

Topbasketbal in Nederland

Met Dutch Windmills is topbasketbal weer terug in Dordrecht. Het team is dit seizoen opgericht en bestaat uit Nederlandse en Amerikaanse spelers. Dutch Windmills heeft grote ambities en is goed op weg deze waar te maken. Zo staat de Dordtse club nu vijfde in het klassement van de Nederlandse competitie en in de halve finale van de beker. Steven Kersbergen, Managing Director van FS, is dan ook trots: “We zijn dit partnership om twee redenen gestart. Als logistieke partij voor webshops, fysieke winkels en groothandels werken wij veel voor buitenlandse klanten. Met name in Amerika hebben wij verschillende relaties zitten. Basketbal leeft hier erg en we vinden het een mooie kans om ook het Nederlandse basketbalklimaat te steunen. Maar ook de instelling van de club past bij de mentaliteit van onze organisatie. De focus op continue verbetering en kwaliteit is iets wat ook bij FS hoog in het vaandel staat.” Ook Ton Sels, oprichter en voorzitter van Dutch Windmills, is verheugd over de samenwerking: “We zijn er trots op dat we het logo van een partij als FS op onze shirts mogen dragen en kijken uit naar een mooi partnership.”

 

Basketbal versus logistiek

FS kan met haar automatische orderpicksysteem en flexibele opslagmogelijkheden het complete logistieke proces voor de klant uit handen nemen; van opslag, voorraadbeheer en orderpicking tot en met de retouren en het transport. Om dit proces ook over te brengen op het basketbalpubliek is een informele video opgenomen, waarbij de teams van FS en Dutch Windmills de strijd aangaan. De teams proberen zo snel mogelijk een basketbal te bezorgen. Dit doen ze beide op hun eigen manier. De medewerkers van FS volgen de normale processen, de spelers van Dutch Windmills gaan al basketballend de loods door. En de winnaar is…

 

Links:

Offerte aanvragen Contact opnemen