Portal FS

Via de portal heeft u realtime inzicht in uw voorraad, bestellingen en andere logistieke zaken. Voorraadbeheer en het regelen van uw logistiek kan zo altijd en overal. Maar de portal kon nog beter. Daarom hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe, betere versie en zijn blij te kunnen melden dat deze inmiddels af is!

 

Naast dat de nieuwe portal gebruiksvriendelijker en sneller is, heeft deze ook een aantal nieuwe functionaliteiten, waaronder:

  • Een startpagina met een direct overzicht van en toegang tot backorders, on-hold orders en alle orders die in process zijn;
  • Een uitgebreider voorraadoverzicht. Niet alleen de beschikbare voorraad per artikel wordt getoond, maar ook alle voorraad die gereserveerd is op outbound orders of nog in behandeling van een inbound zijn. Ook is hier te zien waar de voorraad in ons magazijn is opgeslagen, zoals in de stellingen, autostore of bij de retourenafdeling. Als inbounds tijdig voor aankomst worden aangemeld is in het overzicht ook te vinden welke voorraad nog onderweg is naar het magazijn is, wat handig kan zijn voor de voorraadplanning;
  • In het overzicht van de voorraad, orders en artikelregels kunt u zelf bepalen welke kolommen u wilt zien en in welke volgorde;
  • Het sneller tonen van de data. Momenteel gaat de data tot drie maanden terug. In een volgend stadium zal dit nog verder teruglopen;
  • Het aanmaken van outboundorders middels het uploaden van een Excel- of CSV-bestand voor het aanmelden van orders voor de klanten die geen koppeling met ons systeem hebben;
  • De mogelijkheid om facturen en overige documenten eenvoudig te downloaden via de knop ‘downloads’.

Verder planning voor nieuwe functionaliteiten zijn ook te vinden bij de roadmap die rechtsboven bij instellingen te vinden is. De oude portal (mijn.fulfilmentsolutions.nl) blijft nog wel even beschikbaar. De nieuwe portal is te bereiken via portal.fulfilmentsolutions.nl.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!