coronavirus

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in haar greep. Sinds de uitbraak in China afgelopen december zijn er over de hele wereld besmettingen vastgesteld. Ook in Europa verspreidt het virus zich in rap tempo en zijn ingrijpende noodmaatregelen getroffen. Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over de consequenties van deze maatregelen voor uw (webshop)logistiek en maatregelen die we bij Fulfilment Solutions hebben genomen.

Als vanzelfsprekend volgen we bij FS het advies van het RIVM. Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen hebben we diverse maatregelen genomen om het contact tussen collega’s, chauffeurs en bezoekers te minimaliseren.

  • De werkzaamheden worden gecontinueerd zolang dit mogelijk en toegestaan is.
  • Collega’s die kantoorfuncties bekleden werken op dit moment zo veel mogelijk thuis. In verband met de kleinere bezetting is onze customer service telefonisch beperkt bereikbaar. In tegenstelling tot de reguliere openingstijden, zijn wij momenteel telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Echter verzoeken wij u ons te mailen, zodat onze thuiswerkende collega’s uw vraag kunnen oppakken.
  • Medewerkers met lichte klachten blijven thuis totdat zij volledig klachtenvrij zijn. Dit betekent dat wij ook in ons magazijn met een beperktere bezetting werken. Echter zien wij eveneens een afname in het aantal orders en leidt dit momenteel niet tot vertragingen.
  • Wij proberen fysieke afspraken waar nodig om te zetten naar een videogesprek. Wanneer u een afspraak heeft staan, zullen we met u afstemmen of dit mogelijk is.
  • Vooralsnog hebben wij nog geen afwijkingen waargenomen in de service van pakketvervoerders. Voor palletvervoer zien wij wel vertragingen als gevolg van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor updates over de gevolgen van het wegtransport verwijzen we graag naar de blog van CTS GROUP.

Ook in deze periode doen wij er alles aan onze klanten de beste service te verlenen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.