Vacature Medewerker Customer Service

Klantvriendelijke, sociale medewerker Customer Service

Wordt jij het nieuwe aanspreekpunt voor onze klanten?

Jij staat bekend om je klantvriendelijkheid en vindt het fijn te ontzorgen. Je vindt makkelijk een oplossing voor uitdagingen en kunt snel schakelen. Ook maak je graag een praatje met collega’s en klanten. Herken je jezelf hierin? Dan verwelkomt Fulfilment Solutions jou graag als medewerker op onze afdeling Customer Service!

Medewerker customer service bij Fulfilment Solutions

Als medewerker Customer Service ben je de vaste contactpersoon voor een aantal van onze klanten. Je beantwoordt vragen, geeft proactief advies, denkt mee met de klant, verwerkt geplaatste orders, geeft tariefinformatie en monitort de geboekte zendingen. Lijkt iets niet goed te gaan met een zending? Dan probeer je dat of op te lossen zonder in de stress te schieten. Je flexibiliteit en communicatieve vaardigheden – in het Nederlands én Engels – komen hierbij goed van pas.

Een band met de klant

Persoonlijke service staat centraal bij Fulfilment Solutions. Je begeleidt klanten daarom niet alleen bij het regelen van hun zendingen, maar bouwt ook een band met ze op. Door de uiteenlopende wensen van klanten is het voor iedere aanvraag weer de kunst om een passende oplossing te bedenken. Een verantwoordelijke, afwisselende baan dus, die draait om het zo tevreden mogelijk houden van onze klanten. Dat is jou niet vreemd, want dienstbaar en klantgericht zijn zit jou in het bloed!

De vrachtpatsers

Medewerkers omschrijven Fulfilment Solutions als een toegankelijk familiebedrijf met korte lijnen, leuke uitjes en gezamenlijke activiteiten. Je kunt dan ook rekenen op een gezellig, sociaal team. Iedereen zet zich in voor de zaak, de klant, én elkaar. We noemen onszelf niet voor niets de vrachtpatsers: hard werken en humor gaan bij ons hand in hand.

Gezond aan de bak

Bij Fulfilment Solutions vinden we het belangrijk dat jij je werk goed en gezond kunt uitvoeren. Met het programma Works! werken we aan een prettige werkomgeving voor iedereen, waarbij je niet alleen gemotiveerd en met plezier bij Fulfilment Solutions werkt, maar ook daarbuiten goed in je vel zit. Zo zijn er maandelijks massages, staat er vers fruit voor je klaar en kun je deelnemen aan sportactiviteiten als bootcamps en sporttoernooien. Daarnaast vindt Fulfilment Solutions jouw ontwikkeling belangrijk. Je kunt trainingen en opleidingen volgen via onze Academy en het online trainingsplatform GoodHabitz.

Over Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions levert betaalbare topkwaliteit op het gebied van orderpicking, voorraadbeheer, retourenverwerking, customer service en distributie voor o.a. webshops, retailers en fabrikanten met klanten in heel Europa. Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van klantorders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij nemen klanten tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent logistiek uit handen.

Spreekt het je aan om samen voor het beste resultaat te gaan? Bezorg dan snel digitaal jouw sollicitatieformulier en word onderdeel van de vrachtpatsers van Fulfilment Solutions!

Solliciteren WhatsApp
Offerte aanvragen Contact opnemen