Vacature Talentplanner Office

Leergierige kantoormedewerker-to-be

Ontdek welke kantoorbaan echt bij je past!

Weet jij dat je graag op kantoor wil werken, maar heb je geen idee wat je écht leuk vindt? Sta je aan het begin van je carrière en wil je graag meerdere banen uitproberen? Wil je werken in een snelgroeiend familiebedrijf, waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan? Dan verwelkomt Fulfilment Solutions je graag in het Talent Plan Office!

Talentprogramma Kantoor

Enthousiasme en een vmbo-diploma zijn alles wat je nodig hebt om in het Talent Plan Office van Fulfilment Solutions te starten. In een periode van twee jaar kom je er vervolgens achter welk soort werk jou ’s ochtends vroeg enthousiast uit bed laat springen én waar je goed in bent. Tijdens het Talent Plan word je begeleid door een persoonlijke coach, die regelmatig bij je checkt hoe het gaat en of je het nog naar je zin hebt. Daarnaast krijg je op elke afdeling een buddy, die je begeleidt bij de werkzaamheden en je alle ins en outs van het vak leert. Het is een echte baan en geen stage, dus je ontvangt tijdens het Talent Plan gewoon salaris.

Bij verschillende afdelingen meelopen

Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen van Fulfilment Solutions. Op de marketing- en salesafdeling leer je de bekendheid van Fulfilment Solutions te vergroten en zorg je dat nieuwe klanten ons bedrijf weten te vinden. Op de Customer Serviceafdeling ben je hét aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Verantwoordelijk werk dus, op welke afdeling je ook zit!

Na het Talent Plan

Als je na twee jaar het Talent Plan Office hebt afgerond, bespreek je met je coach de vervolgstappen. Je kunt bijvoorbeeld een mbo- of hbo-opleiding volgen en zo een erkend diploma behalen. Commercieel medewerker of technische bedrijfskunde bijvoorbeeld. Maar, je kunt natuurlijk ook voor een van de functies kiezen die je hebt leren uitoefenen. Uitgeleerd ben je bij Fulfilment Solutions in ieder geval nooit, want onze Academy en het online platform Good HAbitz bieden je je hele carrière de kans om trainingen en opleidingen te volgen.

Gezond aan de bak

Ook jouw persoonlijk welzijn is belangrijk. Met het programma Works! werken we aan een prettige werkomgeving voor iedereen, waarbij je niet alleen gemotiveerd en met plezier bij ons werkt, maar ook daarbuiten goed in je vel zit. Zo zijn er maandelijks massages, staat er vers fruit voor je klaar en kun je deelnemen aan sportactiviteiten als bootcamps en sporttoernooien.

De vrachtpatsers

Bij Fulfilment Solutions word je gezien en kent iedereen elkaar. We noemen onszelf niet voor niets de vrachtpatsers: hard werken en humor gaan hand in hand. Collega’s kunnen op elkaar bouwen. Tijdens de piekmomenten zet iedereen een stapje extra en staat er een topteam dat gaat voor resultaat! Er zijn korte lijnen en we organiseren regelmatig leuke activiteiten.

Over Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions levert betaalbare topkwaliteit op het gebied van orderpicking, voorraadbeheer, retourenverwerking, customer service en distributie voor o.a. webshops, retailers en fabrikanten met klanten in heel Europa. Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van klantorders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij nemen klanten tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent logistiek uit handen.

Spreekt ons Talent Plan Office jou aan? Bezorg ons dan snel digitaal jouw sollicitatieformulier en dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

Solliciteren WhatsApp
Offerte aanvragen Contact opnemen