Enthousiaste stagiair marketing

Enthousiaste stagiair marketing

Zoek jij een stageplaats met ruimte voor creativiteit?

Een toekomst in de marketing en communicatie, dat is waar jij momenteel hard voor aan het leren bent. Campagnes bedenken, werken met fotomateriaal, video en tekst, social media, daar wil jij later je werk van gaan maken. Wij bieden je graag de kans om hier werkervaring in op te doen tijdens een (meewerk)stage marketing!

Op de marketingafdeling zijn we verantwoordelijk voor alles op het gebied van marketing en communicatie voor Fulfilment Solutions en CTS GROUP. Wij nemen zowel de interne als commerciële communicatie voor onze rekening en onderhouden het contact met onze (sport)partners, zoals AZ Alkmaar, Atletiekunie, Topsport Haarlemmermeer en lokale verenigingen.

Stagiair marketing bij Fulfilment Solutions

Als stagiair marketing draag je bij aan het bedenken, produceren en beheer van alle content voor onze online- en offlinekanalen, extern en intern. Je zorgt ervoor dat deze de juiste tone-of-voice en boodschap bevatten en dat we online goed vindbaar zijn. Daarnaast denk en help je mee met het uitvoeren van de marketingstrategie en het opzetten van campagnes, klantenacties en relatie-evenementen. Heb je interesse of ervaring in online advertising of het bewerken van beeld via de Adobe Cloud? Dan kun je daar ook mee aan de slag! Je doet dus brede marketingervaring op en krijgt de kans om zelf projecten aan te dragen en op te pakken.

De vrachtpatsers

Medewerkers omschrijven Fulfilment Solutions als een toegankelijk familiebedrijf met korte lijnen, leuke uitjes en gezamenlijke activiteiten. Je kunt dan ook rekenen op een gezellig, sociaal team. Iedereen zet zich in voor de zaak, de klant én elkaar. We noemen onszelf niet voor niets de vrachtpatsers: hard werken en humor gaan bij ons hand in hand.

Gezond aan de bak

Bij Fulfilment Solutions vinden we het belangrijk dat jij je stage goed en gezond kunt uitvoeren. Met het programma Works! werken we aan een prettige werkomgeving voor iedereen, waarbij je niet alleen gemotiveerd en met plezier bij ons werkt, maar ook daarbuiten goed in je vel zit. Zo zijn er maandelijks massages, staat er vers fruit voor je klaar en kun je deelnemen aan sportactiviteiten als bootcamps en sporttoernooien. Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling belangrijk dus krijg je goede begeleiding bij je stage.

Over Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions levert betaalbare topkwaliteit op het gebied van orderpicking, voorraadbeheer, retourenverwerking, customer service en distributie voor o.a. webshops, retailers en fabrikanten met klanten in heel Europa. Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van klantorders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij nemen klanten tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent logistiek uit handen.

Spreekt het je aan om samen voor het beste resultaat te gaan? Bezorg dan snel digitaal jouw sollicitatieformulier en word onderdeel van de vrachtpatsers van Fulfilment Solutions!

Solliciteren WhatsApp
Offerte aanvragen Contact opnemen