EenVandaag een interview met FS en Bol.com

Veel winkeliers denken dat ze een webshop er wel even bij doen, zegt Kersbergen. En proberen vervolgens mee te gaan in een markt die gedicteerd wordt door de Zalando’s en Coolblues. Met gratis verzendkosten, en gratis retouren. “Maar het is niet gratis, er zijn kosten aan verbonden. En iemand moet die opbrengen.”

Read more

Fulfilment Solutions genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2015

FS is de vertegenwoordiger van de Fulfilmentbranche. We kopen méér en méér producten online. In 2014 zijn er in totaal 127,4 miljoen online aankopen gedaan. Dat doen we het liefst bij een webwinkel waar de levertijd zo kort mogelijk is en daar komt flink wat logistiek bij kijken!

De onafhaneklijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2016 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

De Nationale Business Succes Award. Sterk voor je merk! Kijk op www.succesaward.nl of RTL 7 de Succesfactor.

Read more

CTS GROUP wint prijs voor sociaal ondernemen

CTS GROUP & FS (Fulfilment Solutions) winnen prijs voor sociaal ondernemen. Logistiek dienstverlener CTS GROUP in Nieuw-Vennep heeft de Paswerk Prijs voor Sociaal ondernemen 2014 gewonnen. De uitslag van de wedstrijd werd door juryvoorzitter Wiegert Mulder vanmiddag bekend gemaakt tijdens het arbeidsmarktevenement ‘Samen naar werk!’ in Haarlem. Het bedrijf heeft in aanwezigheid van meer dan 200 gasten een prachtig kunstwerk ontvangen uit handen van staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale zaken en werkgelegenheid.

Read more