shopify analytics tool

Cross-border Logistics

FS | Fulfilment Solutions > Cross-border Logistics

Verover ook het buitenland!

Heeft u een Nederlands bedrijf en wilt u uitbreiden naar de rest van Europa en verder? Ook dan is FS voor u dé partner in e-fulfilment en winkellogistiek! Met een strategische ligging vlakbij de luchthaven Schiphol, de haven van Rotterdam en goede connecties met andere Europese landen, zijn de verbindingen met zowel de Europese als niet-Europese landen sterk. Wist u bijvoorbeeld dat mogelijk is om uw goederen vanuit Nederland de volgende werkdag al in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk of Groot-Brittannië te leveren? Met FS kunt u uw voorraad op een centrale plek opslaan en zijn uw producten snel op de plaats van bestemming!  

 

FS: uw partner bij het verleggen van grenzen

Zo’n 21% van de totale online handel is grensoverschrijdend. Hoewel de afstand tussen u en uw klant in dit geval toeneemt, is het nog steeds belangrijk dat bestellingen snel verwerkt en verzonden worden. FS is gespecialiseerd in de verwerking en verzending van uw webshoporders. Met ons unieke orderpicksysteem, bestaande uit vijftien robots die de bestellingen automatisch uit een van de duizend bakken halen, verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van uw bestellingen, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

De distributie van uw goederen is voor FS net zo makkelijk voor bestemmingen over de grens te verzorgen als voor binnen Nederland. Middels onze samenwerking met meerdere grotere vervoersbedrijven, zoals DPD, PostNL, DHL, GLS, UPS en CTS GROUP is het mogelijk om meerdere opties te bieden in snelheid en kosten. Zo bieden wij altijd een efficiënte en passende oplossing!


Aandachtspunten bij internationaal zakendoen:

  • Houd rekening met een andere taal, cultuur en manier van zakendoen
  • De buitenlandse consument heeft andere behoeftes dan de Nederlandse consument
  • Er gelden andere wetten en regels
  • Er kunnen speciale import- en inklaringskosten berekend worden
  • In het buitenland geldt vaak een andere productaansprakelijkheid

Partnerships

Met Fulfilment Solutions kunt u de wereld veroveren. Om u ook in andere werelddelen de service te verlenen die u van ons gewend bent, richt FS zich op het sluiten van partnerships over de hele wereld. Volledige ontzorging in uw logistieke back-office, dat is FS!

  • DCL Logistics
    DCL Logistics, gevestigd in het hart van Silicon Valley, is onze partner in Noord-Amerika. Net als FS is DCL Logistics gespecialiseerd in e-fulfilment en retail logistiek en kan het daarnaast ook het transport van goederen verzorgen. De organisatie kan vertrouwen op 30 jaar ervaring operationele expertise en ‘customer commitment’. De klantenkring van DCL is zeer divers, van starters tot wereldwijde merken in diverse branches. Bekijk hier meer informatie over DCL Logistics.

 

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden Fulfiment Solutions?
Vul vandaag nog het contactformulier in voor meer vrijblijvende informatie of een offerte, of bel +31(0)252-623435.

Privacy Voorkeuren