shopify analytics tool

Opslag en voorraadbeheer

FS | Fulfilment Solutions > Opslag en voorraadbeheer

Opslag

Voor de opslag van uw producten ben u bij ons aan het goede adres! In onze opslagruimte van ruim 7000m2 werken wij volgens de TAPA-A richtlijnen; een extra waarborg voor de veiligheid van uw goederen. Deze richtlijnen kunt u HIER bekijken.

Daarnaast wordt in deze ruimte de temperatuur nauwkeurig gereguleerd en is er een speciale stofvrije zone ingericht. Zo kunt u ook voor de opslag van uw hoogwaardige producten bij ons terecht! Elke locatie in ons warehouse is voorzien van een speciale barcode. Hierdoor kunnen we in één oogopslag zien welke producten op welke locatie liggen. Per locatie slaan we één SKU (Stock Keeping Unit) op; zo houden we het overzichtelijk!


Voorraadbeheer

Bij FS kunt u uw voorraad altijd makkelijk beheren. U heeft als klant namelijk 24/7 toegang tot ons Warehouse Management Systeem. Middels dit systeem kunt u altijd op de hoogte zijn van de status en verwerking van uw orders. Bovendien houdt u zicht op uw voorraad. Zo overzichtelijk kan e-commerce fulfilment zijn!

Wanneer u werkt met een veiligheidsvoorraad krijgt u automatisch een melding dat de grens van de veiligheidsvoorraad wordt genaderd. Zo kunt u de producten tijdig (laten) aanvullen en altijd genoeg op voorraad hebben liggen.

Kunt u wel wat advies op het gebied van voorraadbeheer gebruiken? Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld door historische gegevens te analyseren en op basis daarvan uw toekomstige voorraadbehoefte in te schatten.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?
Vul vandaag nog het contactformulier in voor meer vrijblijvende informatie of een offerte, of bel +31(0)252-623435.

 

Privacy Voorkeuren