Meer info

Business-to-business logistiek

Ook voor grotere zendingen naar distributiecentra en retailers als Amazon heeft FS de oplossing. Met onze B2B-logistiek leveren we grotere volumes én zorgen we ervoor dat al uw logistieke stromen op elkaar worden afgestemd.

De B2B-logistiek van FS

Het komt geregeld voor dat fysieke winkels alleen met eigen auto’s bevoorraad kunnen worden.  In deze gevallen dienen uw producten bij een distributiecentrum aangeleverd te worden. Ook bij online marketplaces, zoals bol.com en Amazon, is dit het geval. De aanlevering bij distributiecentra is echter een speciale tak van sport. Zendingen dienen op een bepaalde manier verpakt en aangeleverd te worden en vaak kan er alleen geleverd binnen een bepaald timeframe. Voor FS is dit geen probleem!

Met onze B2B-logistiek nemen we ook de logistiek van uw grotere volumes uit handen. We verzorgen de opslag van uw goederen in onze stellinglocaties. Elke locatie is voorzien van een speciale barcode. Zo is direct duidelijk waar uw producten opgeslagen liggen en maken we het voorraadbeheer extra makkelijk en overzichtelijk voor u. Nadat u via de klantenportal een order plaatst verzorgen wij de orderpicking per volle omdoos of pallet. Wilt nog Value Added Services toe laten passen? Ook dat verzorgen wij voor u. Dit is zelfs mogelijk op stukniveau. Dankzij onze link met CTS GROUP, een logistiek dienstverlener gevestigd in hetzelfde pand, kunnen wij ook het transport van uw zending uitstekend verzorgen.

Multichannel logistieke oplossingen

Wilt u ook de logistieke afhandeling van uw webshoporders optimaliseren of uw fysieke winkels op stuksniveau bevoorraden? Met de business-to-consumer en direct-to-retail logistiek van FS regelt al uw logistieke zaken onder één dak!

multichannel logistiek

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?