Meer info

Business-to-consumer logistiek

Wanneer de consument een bestelling plaatst in uw webshop of marketplace wilt u dat deze snel, correct en efficiënt verwerkt wordt. Hiervoor bent u bij FS aan het juiste adres. Wij verzorgen het complete proces vanaf de binnenkomst van de order tot en met de uiteindelijke levering van het product bij de klant. E-fulfilment zoals het hoort!

De B2C-logistiek van FS

Bij FS slaan we uw producten op in ons revolutionaire orderpicksysteem, een aluminium raamwerk voorzien van duizenden kunststof bakken en robots die de producten snel en foutloos picken. Niet alleen is dit tijd, ruimte- en kostenbesparend, ook is het voorraadbeheer is hierdoor extra eenvoudig! Via uw eigen klantenportal heeft u altijd en overal inzicht in beschikbare voorraad en de bestellingen. Daarnaast kunnen wij ons systeem koppelen aan uw webshop, zodat ook op uw eigen website het aanbod altijd actueel is.

Direct na de bestelling starten onze robots met de orderpicking van de producten. Deze bieden het product aan bij onze medewerkers, die het product scannen en verpakken. Indien gewenst kunnen wij ook diverse value added services toevoegen. Ook het transport nemen we voor u uit handen. Dankzij onze samenwerkingen met diverse vervoerspartners bieden wij altijd een passende oplossing. Is uw klant toch niet blij met de bestelling? Uiteraard kunt u ook voor retourlogistiek bij FS terecht!

Multichannel logistieke oplossingen

Heeft u ook fysieke winkels of wilt u uw distributeurs of retailers zoals Amazon bevoorraden met grotere volumes? Met de direct-to-retail en business-to-business logistiek van FS regelt al uw logistieke zaken onder één dak!

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?