Meer info

Direct-to-retail logistiek

Uw fysieke winkels op stukniveau bevoorraden en hiermee ook nog eens tijd én geld besparen. Met de retaillogistiek van FS kan het! We combineren de verschillende producten uit uw assortiment en versturen die gebundeld naar de juiste winkel. Zo zijn uw producten sneller in de winkels, tegen lagere kosten en kampt u niet met ruimtegebrek.

De D2R-logistiek van FS

Bij uw fysieke winkel zit u niet te wachten op volle pallets of omdozen. Deze nemen veel ruimte in beslag en grote kans dat u niet genoeg opslagruimte heeft voor alle producten. Bovendien heeft u wellicht niet eens een hele pallet met dezelfde producten nodig, maar ontvangt u liever een paar stuks van elk product. Bij FS verzorgen we dit met onze retaillogistiek graag voor u.

Met onze direct-to-retail logistiek fungeren wij als distributie- én fulfilment center. Wij houden de producten van verschillende leveranciers samen op voorraad in ons revolutionaire orderpicksysteem, een aluminium raamwerk voorzien van duizenden kunststof bakken en robots die de orderpicking verzorgen. Niet alleen is dit tijd, ruimte- en kostenbesparend, ook is het voorraadbeheer is hierdoor extra eenvoudig. Via uw eigen klantenportal heeft u altijd en overal inzicht in beschikbare voorraad en de bestellingen.
Wanneer de voorraad van uw winkel(s) aangevuld dient te worden, geeft u online aan welke producten u nodig heeft. Direct na het plaatsen van de order starten onze robots met orderpicken en bieden ze de verschillende producten aan bij onze medewerker. Deze scant de producten, controleert de bestelling en verpakt deze gebundeld in één doos. Indien gewenst kunnen wij ook diverse value added services toevoegen. Uiteraard verzorgen wij ook het transport van de producten naar uw winkel. Volledige ontzorging in uw logistieke backoffice, daar staan wij voor!

Multichannel logistieke oplossingen

Heeft u ook een webshop of wilt u uw distributeurs of retailers zoals Amazon bevoorraden met grotere volumes. Met de business-to-consumer en business-to-business logistiek van FS regelt al uw logistieke zaken onder één dak!

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?