Kantoorruimte

Kantoorruimte onder hetzelfde dak als waar uw artikelen opgeslagen liggen en de orders verwerkt worden; wie wil dat nu niet?!

FS gaat een stap verder in e-commerce fulfilment. Naast volledige ontzorging in de opslag en distributie van uw fijnmazige artikelen bieden wij als eerste dienstverlener in e-commerce fulfilment nu ook de mogelijkheid uw kantoor te huisvesten in FT 207, ons logistieke verzamelcentrum.

Net als in onze service staat flexibiliteit voorop. Is uw organisatie groeiende en heeft u binnenkort meer kantoorruimte nodig? Wij creëren de werkplekken. Of werkt u met seizoensgebonden producten en wilt u gedurende een periode downsizen? Bij FS kan het!

 

FT 207
Freight Terminal 207 is een full-service logistiek verzamelcentrum gelegen onder de rook van Schiphol. Het pand kan voorzien in volledige logistieke afhandeling en staat op één van de mooiste bedrijvenparken van de omgeving, met directe uitvalswegen naar de A4 en A44.

In FT 207 is het mogelijk vaste kantoorruimte te huren. Daarnaast is het mogelijk de flexkantoren en conference room per dag(deel), week of maand te boeken.

 

Speciaal voor klanten van FS heeft FT 207 een speciaal tarief!

Ga snel naar de website van FT 207 of neem contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?