Koppeling met e-commerces

Bij e-commerce fulfilment is het belangrijk dat het systeem ook aansluit op uw webshop. Fulfilment Solutions en uw webshop zijn gemakkelijk te koppelen. Gelukkig maar, want u heeft als ondernemer wel iets anders aan uw hoofd. Het logistieke deel van uw bedrijf nemen wij uit handen, precies zoals u wenst!

Voordelen van de koppelingen bij FS

  • Minder handelingen nodig voor het versturen van pakketten en enveloppen;
  • Minder vragen van klanten, ze kunnen online de status van hun bestelling volgen;
  • U kunt alles op technisch en logistiek gebied uit handen geven;
  • Voorraadbeheer is een stuk gemakkelijker;
  • Orders worden sneller verwerkt;
  • Alle logistiek is op één plek te beheren.

Maak het fulfilment makkelijk!

Voor het goed laten verlopen van uw opdrachten heeft FS een ‘plugin’ ontwikkeld voor diverse platformen. Deze plugins zijn beschikbaar voor al onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat u met één installatie alle methoden voor order fulfilment verzending in uw webwinkel kunt aanbieden en uw voorraadbeheer altijd up-to-date en inzichtelijk is via uw eigen website. Zo hoeft u niet overal in te loggen maar beheert u alles vanuit dezelfde CRM/uw site! Daarnaast is FS ook gekoppeld aan de systemen van diverse vervoerders, wat het voor u extra makkelijk maakt!

U kunt FS simpel koppelen met uw eigen CMS-systeem middels onze plugin’s.

Design, ontwikkeling, integratie en beheer… Toch nog een extra handje nodig?

 

Bent u nog op zoek naar iemand die u kan helpen met het bouwen van e-commerce oplossingen of een nieuwe website? Wij werken graag samen met onze partner Tritac. Zij kunnen u helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van de ideale website of online winkel. Ook kunnen zij uiteraard zorgen dat uw nieuwe online platform perfect aansluit op ons FS-systeem.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?