Orderpicksysteem met robots

Ons revolutionaire orderpicksysteem; daar zijn we best trots op. Het maakt ons immers tot de ideale partner in e-commerce fulfilment en winkellogistiek!

Duizenden kunststof bakken in een aluminium raamwerk, waar robots overheen rijden om te juiste orders te picken; dat is ons orderpicksysteem. Dit orderpicksysteem zorgt ervoor dat uw producten snel bij uw klanten geleverd worden. Daarnaast kan FS u uiteraard ook van dienst zijn met opslag, pick, pack & send, track & trace en retourafhandeling.

De voordelen van ons orderpickstysteem op een rij:

  • Snel: Voor B2C geldt: voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
  • Grenzeloos gemak: Voorraad en orderstatus realtime volgbaar.
  • Flexibele opslag capaciteit: Schaalbaar in uw piekperiodes
  • Tijd, ruimte-en kosten besparend
  • Hoge performance (>99,8 %): Gerobotiseerde fulfilment voor uiterste nauwkeurigheid
  • Realtime Track & Trace binnen het warehouse
  • Koppeling met e-commerce platforms: Standaard datakoppelingen met externe systemen
  • 24/7 beveiliging

Bij FS kunt u uw voorraad altijd makkelijk beheren. U heeft als klant namelijk 24/7 toegang tot ons Warehouse Management Systeem. Middels dit systeem kunt u altijd op de hoogte zijn van de status en verwerking van uw orders. Bovendien houdt u zicht op uw voorraad. Zo overzichtelijk kan e-commerce fulfilment zijn!

Wanneer u werkt met een veiligheidsvoorraad krijgt u automatisch een melding dat de grens van de veiligheidsvoorraad wordt genaderd. Zo kunt u de producten tijdig (laten) aanvullen en altijd genoeg op voorraad hebben liggen.

Door in te loggen op uw persoonlijke ordermanagementplatform heeft u direct inzicht in uw voorraad en de status van uw orders met de bijbehorende statistieken over het orderverloop.

Zoekt u een manier om uw webshop niet alleen groter te maken, maar ook de kwaliteit van uw bedrijf naar een hoger plan te tillen? Of wilt u de e-commerce fulfilment en traditionele winkellogistiek op elkaar afstemmen en allemaal bij dezelfde logistieke partner regelen? Bij FS kan het allemaal!

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Fulfilment Solutions?