Direct-to-retail logistiek

Uw fysieke winkels op stukniveau bevoorraden en hiermee ook nog eens tijd én geld besparen. Met de retaillogistiek van FS kan het! We combineren de verschillende producten uit uw assortiment en versturen die gebundeld naar de juiste winkel. Zo zijn uw producten sneller in de winkels, tegen lagere kosten en kampt u niet met ruimtegebrek.

Read more

Business-to-consumer logistiek

Met de business-to-consumer logistiek van FS heeft u alle e-fulfilment diensten binnen handbereik. Wij verzorgen het complete logistieke proces, van opslag, voorraadbeheer en orderpicking tot en met value added services, transport en de retourenverwerking.

Read more

Business-to-business logistiek

Fulfilment Solutions is specialist in e-fulfilment en retail logistiek. Ook voor grotere zendingen naar distributiecentra en retailers als Amazon heeft FS de oplossing. Met onze B2B-logistiek leveren we grotere volumes én zorgen we ervoor dat al uw logistieke stromen op elkaar worden afgestemd.

Read more

Omnichannel logistiek

Als verkoper van goederen wilt u graag dat uw klant via alle kanalen bij u terecht kan. Het is dan ook belangrijk dat ook de logistieke afhandeling hiervan op elkaar afgestemd is. Goede omnichannel logistiek helpt u hierbij. Bij FS regelt u al uw logistieke zaken onder één dak!

Read more