shopify analytics tool

Transport

FS | Fulfilment Solutions > Transport

Transport van uw pakket en pallets

Transport op maat, daar zijn we goed in. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee. En dat altijd tegen scherpe tarieven. Zo gaan we net een stukje verder in e-commerce fulfilment en winkellogistiek.

Uiteraard kunt u uw zending dankzij de barcode op het pakket gedurende het transport online volgen met Track & Trace. Alle chauffeurs van onze eigen voertuigen zijn voorzien van een smartphone met een Drivers App, inclusief geïntegreerde Sygic Truck-navigatie. Door middel van deze smartphone kan via GPS de actuele positie van de zending c.q. het voertuig online worden weergegeven.

Middels onze samenwerking met meerdere grotere vervoersbedrijven, zoals DPD, PostNL, DHL, GLS, UPS en CTS GROUP is het mogelijk om meerdere opties te bieden in snelheid en kosten. Zo bieden wij altijd een efficiënte en passende oplossing!

Bij Fulfilment Solutions denken we graag met u mee! Als u dit wenst kunnen wij het u laten weten wanneer een bepaalde zending is afgeleverd. Zo weet u precies wanneer u kunt inhaken met uw after-salestraject!

 

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden in uw logistiek?
Vul vandaag nog het contactformulier in voor meer vrijblijvende informatie of een offerte, of bel +31(0)252-623435.

 

 

Privacy Voorkeuren