Logistiek uitbesteden

Uw logistiek uitbesteden kan helpen uw organisatie naar een volgend niveau te tillen. Fulfilment Solutions biedt logistieke oplossingen voor verschillende fases van uw supply chain en kan zowel de functie van fulfilment center als distributiecentrum vervullen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Business-to-consumer

Verwerk de orders van uw webshop en marketplaces snel en efficiënt. Met FS heeft u alle e-fulfilment diensten binnen handbereik; van opslag, voorraadbeheer en orderpicking tot en met VAL, retourlogistiek en een snelle levering naar uw consumenten.

Meer informatie

Direct-to-retail

Bevoorraad uw fysieke winkels op stuksniveau. Met onze retail logistiek combineren we de verschillende producten uit uw assortiment en versturen deze gebundeld naar uw winkel. Zo bespaart u kosten in de keten en liggen uw producten sneller in de winkel.

Meer informatie

Business-to-business

Belever uw distribiteurs of retailers met grote volumes. Met onze logistieke B2B-oplossingen worden uw goederen tijdig en op de juiste wijze geleverd en stemmen wij alle schakels uit het gehele logistieke proces op elkaar af. Dit maak het eenvoudig en efficiënt!

Meer informatie

Marketplaces logistiek

Verstuur uw marketplace orders vanuit één voorraad. Steeds meer B2C én B2B-verkopers zien kansen in het gebruik van online marketplaces zoals Bol.com en Amazon omdat zij kunnen bijdragen aan verkoop maximalisatie en het genereren van naamsbekendheid.

Meer informatie

Onze solutions

Fulfilment Solutions is dé specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau.

Wij koppelen met

Wij bieden API integraties en koppelingen voor diverse e-commerce platformen en vervoersbedrijven aan.

Wilt u onze robots van dichtbij bewonderen?

Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken Ons orderpicksysteem

Contactformulier

Stuur ons je vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

* Offertes kunnen niet via onderstaand formulier worden aangevraagd. Klik hier als je een offerteaanvraag wilt doen.  Koen van Ewijk
  Sales & Marketing Manager

  Schillingweg 50
  2153PL Nieuw-Vennep
  sales@fulfilmentsolutions.nl
  +31 (0) 252 623 435