Dé gateway to Europe

Heeft u een bedrijf buiten de EU en bent u er klaar voor de Europese markt te bestormen? Dan is het efficiënt als uw voorraad op één locatie opgeslagen ligt. Nederland is hiervoor hét perfecte land!

Offerte aanvragen Meer informatie

De voordelen van een opslaglocatie in Nederland

 • Al uw Europese voorraad onder één dak
 • Centrale ligging en goede verbinding met andere Europese landen
 • Aansluitend wegtransport
 • Snelle douaneafhandeling
 • Diverse voordelige regelingen, zoals fiscale vertegenwoordiging
 • Sterk groeiende Europese online markt
 • Europese digitale sector is booming
 • Hoog percentage internetgebruikers

FS: uw e-fulfilment partner in Europa!

Bij FS zijn we gespecialiseerd in de verwerking en verzending van uw webshoporders. Met ons unieke orderpicksysteem, bestaande uit vijftien robots die de bestellingen automatisch uit een van de duizend bakken halen, verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van uw bestellingen, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met onze ligging vlakbij Schiphol en Rotterdam liggen uw producten binnen no time bij ons op voorraad én zorgen we ervoor dat uw artikelen sneller bij de klant zijn.

Essentieel is het kennen van uw doelgroep. FS kan u hier, als lokale partner, uitstekend in adviseren. Door de voorraad op een strategische locatie in Europa te centraliseren zijn uw artikelen snel bij de klant. Met de online koppelingen niet alleen voor dat u altijd inzicht heeft in uw voorraad en bestellingen. Daarnaast kunnen we bij FS ook de distributie naar alle landen in Europa verzorgen!

Nederland nr 1. in wereldtop e-commerce markten

Volgens de B2C e-commerce index 2019 behoort Nederland tot de wereldtop op het gebied van e-commerce. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar internetdekking, beveiligde internetservers, bezorgmogelijkheden en betaaldiensten.

Bent u benieuwd naar het hele rapport? Lees het hier!

Fiscale vertegenwoordiging

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk heeft Nederland de mogelijkheid tot fiscale vertegenwoordiging. Dit houdt in dat bedrijven van buiten de Europese Unie door een Nederlands bedrijf vertegenwoordigd kunnen worden. Een groot voordeel hiervan is, dat wanneer er goederen aan een bedrijf in de EU verkocht worden, met fiscale vertegenwoordiging de btw verlegd kan worden. Dit is uiteraard voor de verkoper van buiten de EU erg interessant omdat hij bij invoer dan geen btw hoeft te betalen.

Onze solutions

Fulfilment Solutions is dé specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau.

Wij koppelen met

Wij bieden API integraties en koppelingen voor diverse e-commerce platformen en vervoersbedrijven aan.

Wilt u onze robots van dichtbij bewonderen?

Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken Ons orderpicksysteem

Contactformulier

Stuur ons je vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!  Koen van Ewijk
  Sales & Marketing Manager

  Schillingweg 50
  2153PL Nieuw-Vennep
  sales@fulfilmentsolutions.nl
  +31 (0) 252 623 435