The future in Fulfilment Solutions

Fulfilment Solutions is dé specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau. Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzekeren wij u van een efficiënte logistieke afhandeling van uw orders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met een continue focus op innovatie verzekeren wij u van een service die altijd optimaal en up-to-date is. Wij nemen tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent uw logistiek uit handen. Volledige ontzorging in uw logistieke backoffice, daar staan wij voor!

FS: uw partner in logistiek

  • Betrokken: de service van FS is niet gestandaardiseerd; wij kijken altijd op welke manier wij u het best van dienst kunnen zijn en houden het proces voor u in de gaten.
  • Vooruitstrevend: bij FS hebben we een continue focus op innovatie. Zo werken wij altijd zo efficiënt mogelijk en is onze service altijd optimaal en up-to-date!
  • Flexibel: wij weten dat zakendoen niet altijd hetzelfde is. Bij FS kunnen we op- en afschalen wanneer dit ú uitkomt. Ideaal voor bijvoorbeeld seizoensproducten of tijdens piekmomenten.
  • Veelzijdig: FS functioneert als distributie- en fulfilment centrum. Dankzij onze multichannel logistieke oplossingen verzorgen we al u logistiek onder één dak!

Multichannel fulfilment: voor elke positie in uw supply chain

Fulfilment Solutions biedt logistieke oplossingen voor verschillende fases van uw supply chain en kan zowel de functie van fulfilment center als distributiecentrum vervullen.

  • Business-to-consumer logistiek: bij FS regelt u het complete proces vanaf de binnenkomst van de orders van uw webshop en marketplaces tot de uiteindelijke levering van het product bij de klant. E-fulfilment zoals het hoort!
  • Direct-to-retail logistiek: door uw winkels op stuksniveau bevoorraden kampt u niet met ruimtegebrek. Bij FS houden we uw producten op voorraad en zorgen ervoor dat de voorraad in de winkel(s) op tijd wordt aangevuld.
  • Business-to-business logistiek: ook voor grotere zendingen naar distributiecentra of retailers als Amazon heeft FS de oplossing. Met onze B2B-logistiek leveren we grotere volumes én zorgen we ervoor dat al uw logistieke stromen op elkaar worden afgestemd.