FS: dé toekomst in e-commerce fulfilment en winkellogistiek!

Fulfilment Solutions is dé specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau. Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzekeren wij u van een efficiënte logistieke afhandeling van uw orders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met een continue focus op innovatie verzekeren wij u van een service die altijd optimaal en up-to-date is. Wij nemen tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent uw logistiek uit handen. Volledige ontzorging in uw logistieke backoffice, daar staan wij voor!

Orderpicking, voorraadbeheer, retourenverwerking, transport, value added logistics zoals speciale verpakkingen of assemblage; wij zorgen ervoor dat u uw klanten optimale service kunt bieden.

Elke positie in de supply chain

Fulfilment Solutions biedt logistieke oplossingen voor verschillende fases van de supply chain.

  • E-fulfilment logistiek: bij FS regelt u het complete proces vanaf de binnenkomst van de order – de bestelling – tot de uiteindelijke levering van het product bij de klant.
  • Retaillogistiek: de traditionele vorm van winkellogistiek is voor FS geen probleem. Wij houden uw producten op voorraad en zorgen ervoor dat uw producten op tijd in de winkel worden aangevuld.
  • Omnichannel logistiek: wanneer u de producten zowel offline als online verkoopt is het belangrijk dat uw logistiek hier integraal op wordt aangepast. Bij FS kunt u terecht voor de webwinkel- én te traditionele winkellogistiek en kunt u deze processen samen optimaliseren.

 

FS is dé schakel in uw supply chain die zowel de functie van fulfilment center als distributiecentrum kan vervullen!

TRANSPARANTIE via uw portal

Altijd inzicht in uw voorraad, orders, overige logistieke zaken en onze performance.

KOPPELING met e-commerces

Verbind uw webshop met de logistieke backoffice voor extra service en gemak!

OMNICHANNEL logistiek

Stem uw e-fulfilment en winkellogistiek op elkaar af voor optimaal resultaat.

DISTRIBUTIE tot aan de deur

Verspreid uw producten over de hele wereld met de distributie service van FS.