Nu ook same day delivery bij FS!

Fulfilment Solutions is gestart met een nieuwe service: same day delivery. Met deze service kunnen orders die voor 12.00u worden aangemeld dezelfde dag nog bij uw klant geleverd worden in heel Nederland!

De wereld van de retail en e-commerce blijft zich ontwikkelen en er is sprake van een continue behoefte naar steeds latere cut-off tijden en kortere levertijden. Om aan deze vraag te beantwoorden hebben we de same day delivery (SDD) service ontwikkeld. Bestellingen met bekende afmetingen en een maximum gewicht van 30 kilogram kunnen met deze service tegen minimale kosten op dezelfde dag nog bij u of bij uw klant geleverd worden!

Met het ontwikkelen van deze nieuwe service gaan wij mee met de ontwikkelingen in de markt én blijven wij u op de beste en voordeligste manier ontzorgen in uw logistieke backoffice.

Behoefte aan meer informatie of over same day delivery of onze andere diensten? Raadpleeg uw vaste contactpersoon of neem contact op met onze sales afdeling!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Offerte aanvragen Contact opnemen